16.06.2018-19.06.2018-Blockchain Economic Forum(San Francisco, USA)

0
21

Blockchain Economic Forum 2018
will be hosted in San Francisco Marriott Marquis
780 Mission St, San Francisco, CA 94103
Site

SAT JUN 16
2:00 PM
2:00 PM– 3:00 PM/ 1 HOUR
Introduction cocktails
3:00 PM
3:00 PM– 5:00 PM/ 2 HOURS
San Francisco Museum of Modern Art · SFMOMA visit
5:00 PM
5:00 PM– 6:30 PM/ 1 HOUR, 30 MINS
San Francisco key sights city tour with Golden Gate view
7:00 PM
7:00 PM– 9:00 PM/ 2 HOURS
VIP pre-party
SUN JUN 17
11:00 AM
11:00 AM– 12:30 PM/ 1 HOUR, 30 MINS
Welcome Coffee and Introductions
MAIN HALL
12:30 PM
12:30 PM– 1:00 PM/ 30 MINS
The New Life
MAIN HALL
1:00 PM
1:00 PM– 1:20 PM/ 20 MINS
The World Model II
MAIN HALL
1:20 PM
1:20 PM– 1:40 PM/ 20 MINS
Blockchain Evolution II
MAIN HALL
1:40 PM
1:40 PM– 2:20 PM/ 40 MINS
AI
MAIN HALL
2:20 PM
2:20 PM– 3:00 PM/ 40 MINS
Biotech
MAIN HALL
3:00 PM
3:00 PM– 3:30 PM/ 30 MINS
Coffee Break
MAIN HALL
3:10 PM
3:10 PM– 3:55 PM/ 45 MINS
Blockchain Economy Regulation: EU Perspective
MAIN HALL
4:00 PM
4:00 PM– 4:45 PM/ 45 MINS
VR/AR
MAIN HALL
5:00 PM
5:00 PM– 5:45 PM/ 45 MINS
Internet of Things and Smart Cities
MAIN HALL
5:45 PM
5:45 PM– 6:00 PM/ 15 MINS
LATOKEN: Capital Markets on Blockchain
MAIN HALL
7:00 PM
7:00 PM– 10:00 PM/ 3 HOURS
EXPONENTIAL FUTURE PARTY
CALIFORNIA ACADEMY OF SCIENCE
MON JUN 18
8:30 AM
8:30 AM– 9:30 AM/ 1 HOUR
Morning Reception
MAIN HALL
9:30 AM
9:30 AM– 10:45 AM/ 1 HOUR, 15 MINS
The Future of Markets, Money and States
MAIN HALL
10:00 AM
10:00 AM– 11:00 AM/ 1 HOUR
Hacking Session: Inside the mind of a hacker
CHAINTECH HALL
10:50 AM
10:50 AM– 11:50 AM/ 1 HOUR
The Future of Capital Markets
MAIN HALL
11:00 AM
11:00 AM– 11:30 AM/ 30 MINS
Coffee break
CHAINTECH HALL
11:00 AM– 11:50 AM/ 50 MINS
Blockchain Economy Self-Regulation
FINANCIAL SYSTEM AND REGULATION HALL
11:00 AM– 11:50 AM/ 50 MINS
How to Reach a Million Hearts and Make an Impact
SHOWCASE STAGE
11:30 AM
11:30 AM– 12:30 PM/ 1 HOUR
Hacking Session: Weaponising Blockchain
CHAINTECH HALL
11:55 AM
11:55 AM– 12:15 PM/ 20 MINS
The Future of the Blockchain Economy
MAIN HALL
12:15 PM
12:15 PM– 1:00 PM/ 45 MINS
Crypto Regulation: Utility, Currency, Commodity or Security
FINANCIAL SYSTEM AND REGULATION HALL
12:15 PM– 1:00 PM/ 45 MINS
How to use social media to amplify marketing and community building
BIZDEV HALL
12:15 PM– 1:00 PM/ 45 MINS
Spotlight presentations
SHOWCASE STAGE
12:16 PM
12:16 PM– 12:25 PM/ 9 MINS
Helium: decentralized machine network
MAIN HALL
12:25 PM
12:25 PM– 12:35 PM/ 10 MINS
Dapp.com
MAIN HALL
12:35 PM
12:35 PM– 12:45 PM/ 10 MINS
Qravity: decentralized entertainment production and distribution
MAIN HALL
12:45 PM
12:45 PM– 12:55 PM/ 10 MINS
Instasupply: matching supplyers and buyers
MAIN HALL
1:00 PM
1:00 PM– 2:00 PM/ 1 HOUR
“Digital Gallery” Lunch – VIP Event for Investors and Opinion Leaders
BREAKOUT ROOMS
1:00 PM– 2:00 PM/ 1 HOUR
Lunch (and Spotlight presentations)
SHOWCASE STAGE
2:00 PM
2:00 PM– 2:45 PM/ 45 MINS
Greatest Blockchain Use Cases for the Next Decade
SHOWCASE STAGE
2:00 PM– 2:45 PM/ 45 MINS
Investments and Value Drivers of the Blockchain Economy
MAIN HALL
2:00 PM– 2:45 PM/ 45 MINS
Structuring a Compliant Token Sale
BIZDEV HALL
2:00 PM– 3:00 PM/ 1 HOUR
Reproduction hack: An overflow bug which was recently affecting a dozen of tokens already listed on exchanges
CHAINTECH HALL
2:45 PM
2:45 PM– 3:00 PM/ 15 MINS
Spotlight presentations
MAIN HALL
3:00 PM
3:00 PM– 3:15 PM/ 15 MINS
Live hacking results and VAPT Report
CHAINTECH HALL
3:00 PM– 3:15 PM/ 15 MINS
The Next Frontier in Blockchain Investing
MAIN HALL
3:00 PM– 3:45 PM/ 45 MINS
Legal Smart Contracts
FINANCIAL SYSTEM AND REGULATION HALL
3:00 PM– 3:45 PM/ 45 MINS
The power of new media in the crypto world
BIZDEV HALL
3:00 PM– 3:45 PM/ 45 MINS
What Investors Are Looking For In Blockchain Projects
SHOWCASE STAGE
3:15 PM
3:15 PM– 3:45 PM/ 30 MINS
Hiring mixer
CHAINTECH HALL
3:30 PM
3:30 PM– 3:40 PM/ 10 MINS
Cybersecurity Penetration Testing on the Ethereum Blockchain
MAIN HALL
3:40 PM
3:40 PM– 3:50 PM/ 10 MINS
Introduction to Larecoin ICO / Cryptotrading strategies
MAIN HALL
4:00 PM
4:00 PM– 4:45 PM/ 45 MINS
Greatest Blockchain Use Cases in the Public Sector
MAIN HALL
4:00 PM– 4:45 PM/ 45 MINS
PR & Marketing for ICOs
BIZDEV HALL
4:00 PM– 4:45 PM/ 45 MINS
Technology: Cybersecurity
CHAINTECH HALL

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here